Elektrische step onderdelen die je echt moet hebben

0 Comments

Elektrische step

Je eigen elektrische step is een van je dromen, of misschien heb je er zelfs al eentje? Dan hebben wij de perfecte blog voor jou. Wij hebben namelijk enkele elektrische step onderdelen bekeken en een kleine selectie gemaakt. Hieronder kun je de, volgens ons, beste elektrische step onderdelen terug vinden.

Telefoonhouder

Het maakt niet uit welk voertuig je gebruikt, rijden met een telefoon in je hand is gevaarlijk. Zo dus ook op een step. Als je je telefoon echt nodig hebt, voor bijvoorbeeld Google maps, gebruik dan een telefoonhouder. Deze kun je gemakkelijk aan je stuur bevestigen. Zo kun je de weg vinden en nog altijd veilig op de weg zijn.

Opbergtas

Op een elektrische step is niet echt plaats voor opbergruimte. Enige manier om spullen mee te nemen is via een rugzak. Dat dacht je tenminste. Voor een step kun je verschillende tassen kopen die je gemakkelijk aan je stuur bevestigen. Op die plek is de tas dan ook niet in de weg. In zo een tas zul je niet veel kunnen plaatsen, maar het is beter dan niets.

Elektrische pomp

Het is altijd handig om een pomp bij je te hebben als je een platte band hebt. Met een elektrische pomp kun je nog veel sneller weer onderweg zijn en geen hard werk verrichten.

Bel

Om nog veiliger op de weg te zijn, is het handig om een bel te kopen. Elektrische steps kunnen namelijk snel rijden en zijn ook nog stil. Andere mensen op de openbare weg kunnen je gemakkelijk overzien. Met een bel kun je laten horen dat je eraan komt.

Bon: vroem.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *