Waarom een pakket per koerier versturen ideaal is

0 Comments

Je weet hoe het gaat. Je hebt een pakje dat je moet versturen, maar het postkantoor is gesloten en je auto wil niet starten. Is er iets ergers dan te moeten wachten tot morgenochtend? En dan is er natuurlijk, tegen de tijd dat je ‘s morgens wakker wordt, van alles gebeurd waardoor je je pakje misschien toch niet of moeilijk kunt bezorgen. Er zijn nog tal van andere redenen waarom het versturen van een pakje per koerier Rotterdam voor veel mensen een ideale keuze zal zijn.

 1. Je wilt iets snel gedaan hebben (en als snelheid het belangrijkste is),
 2. als je iets veilig geleverd wilt hebben (zodat niemand kan knoeien met jouw pakje),
 3. Wanneer de inhoud bijzonder waardevol of breekbaar is,
 4. als je niet gemakkelijk toegang hebt tot een postkantoor,
 5. als er iets gevaarlijks in jouw pakje zit.

Een koeriersbedrijf kan je helpen op tijd te zijn met speciale diensten zoals:

 1. levering op dezelfde dag (voor dringende leveringen op dezelfde dag),
 2. gepland levering (je kunt specifieke tijden reserveren voor jouw leveringen),
 3. afhaalservice (zodat je niet aanwezig hoeft te zijn wanneer jouw pakket wordt afgeleverd omdat het door jou vooraf is betaald).

Houd er rekening mee dat een spoedpakket je meer kost dan een normaal pakket. Als het dus het belangrijkste is dat jouw pakket morgen wordt bezorgd, moet je vooruit plannen en altijd weten wanneer het tijd is om een pakket te versturen.

Er zijn veel koeriersbedrijven om uit te kiezen en het kan moeilijk zijn om te beslissen welke voor jou het beste is. Maar maak je geen zorgen, we hebben een paar tips die zullen helpen om jouw beslissing gemakkelijker te maken:

 1. Zorg ervoor dat het bedrijf een goede reputatie heeft en een vergunning heeft. Dit kan worden gecheckt op review sites. Sommige reviewsites kunnen bevooroordeeld zijn, dus vertrouw er niet alleen op. Probeer informatie te krijgen van mensen die je kent en die het koeriersbedrijf eerder hebben gebruikt.
 2. Zorg ervoor dat jouw pakket zal worden opgehaald op een tijdstip dat handig is voor jou en het altijd een geschatte levertijd heeft waar je op kunt rekenen. De leveringsvoorwaarden moeten ook duidelijk zijn, zoals of het bedrijf al dan niet een verzekering aanbiedt en wat hun terugbetalingsbeleid is.
 3. Vergelijk prijzen. Verschillende bedrijven bieden verschillende tarieven voor dezelfde diensten. Zorg ervoor dat je de beste deal krijgt.
 4. Wees je bewust van eventuele extra kosten die van toepassing kunnen zijn wanneer je een bepaalde koeriersdienst gebruikt, zoals brandstoftoeslag.
 5. Vergelijk de kwaliteit van de dienstverlening. Sommige bedrijven zijn trager dan andere of hebben een slechte staat van dienst als het op klantenservice aankomt. Doe je onderzoek op voorhand zodat je weet wat je kunt verwachten.

Als je nog twijfelt over de juiste keuze, check dan de website van koeriersdienst www.easy2send.nl

Veel succes!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *