Fietsaccessoires die fietsen leuker maken!

0 Comments

Nederland telt meer fietsen dan inwoners. Dat het 1 van de meest gebruikte vervoersmiddelen is, is duidelijk. Maakt u graag gebruik van de fiets? Dan kunt u uw rit leuker maken door fietsaccessoires kopen! Hieronder leest u welke.

1. Een telefoonhouder

Tijdens het rijden uw telefoon gebruiken? Dat mag natuurlijk nooit! Maar gelukkig hebben we wel een oplossing om toch uw route te kunnen blijven volgens zonder uw telefoon in uw hand te houden. Houdt er wel rekening mee dat u alleen de telefoon mag bedienen als u stilstaat.

2. Een zadelhoesje

Het regent nogal regelmatig en soms ook erg onverwachts. Het is daarom nooit leuk om op een nat zadel te stappen. Voor maar een paar euro tikt u een fleurig hoesje op de kop die uw zadel drooghoudt.

3. Fietstassen

Oke, het ziet er misschien niet heel mooi uit maar het is wel erg praktisch! Als u bijvoorbeeld boodschappen wilt doen kan dat makkelijk op de fiets met fietstassen zonder de tassen moeilijk mee te sleuren naar huis.

4. Een hondenfietsmand

Het plezier dat fietsen met uw hondje geeft, is de investering zeker waard! Houdt bij het kopen rekening met het gewicht van uw hond en de maximale draagcapaciteit van de mand. Zorg er ook voor dat de mand enige reflectie heeft voor de extra veiligheid!

5. Een fietscomputer

Wilt u graag weten hoe veel afstand u heeft afgelegd en hoe snel u fietst? Dan is een fietscomputer iets voor u! Tegenwoordig is er erg veel aanbod en voor ieder wat wils. Handige apparaten die niet alleen de snelheid en afstand meten, maar ook de hartslag en navigatie.

(Bron: Omnibikeparts)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *